Steun het netwerk van Babytheken

Onze droom: zoveel mogelijk Babytheken in België. Om dat te realiseren hebben we financiële steun nodig.

Doe een gift

Doneren kan door een gift te storten op de bankrekening van De Transformisten vzw: BE77 8939 4408 9042 / BIC: VDSPBE91 met als vermelding ‘Gift Babytheek’.

Giften aan onze organisatie zijn fiscaal aftrekbaar. Via je belastingaangifte krijg je 45% van je gift terug, als die op jaarbasis minstens 40 euro bedraagt. Daarvoor krijg je een fiscaal attest in de maand maart van het jaar volgend op je gift. Tip: vermeld je rijksregisternummer in de mededeling, dan verschijnt je fiscaal attest automatisch in tax-on-web.

Spullen doneren?

Bruikbare babyspullen kunnen vaak een nieuw leven gebruiken in een bestaande Babytheek. Op deze pagina vind je de lijst van alle Babytheken. Neem contact op met een Babytheek in je buurt om te kijken welke spullen gedoneerd kunnen worden.

Steun de Babytheek via je solidaire geboortelijst

Kindje op komst? Wat als je giften aan de Babytheek vraagt aan je familie en vrienden in plaats van cadeautjes? Hier lees je meer over de solidaire geboortelijst ten voordele van de Babytheek.

Bij Pakske kun je een Babytheek-abonnement toevoegen aan je lijst. Lees hier meer!

Vrijwilliger worden?

De bestaande en opstartende Babytheken zijn vaak op zoek naar vrijwilligers. Contacteer een Babytheek bij jou in de buurt.

Stage lopen bij de Babytheek

Studeer je sociaal-cultureel werk, agogiek of iets gelijkaardigs? Ben je op zoek naar een stageplek? Kom stage lopen bij de Babytheek! Lees hier de vacaturetekst en hier een blogpost over de ervaringen van onze stagiaire Lucca in 2020. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Stuur zeker een mailtje naar sarah@detransformisten.be.

Voor bedrijven of organisaties

Wil je een solidariteitsactie opzetten? Stuur dan een mailtje naar info@detransformisten.be. We bespreken dan graag mogelijke samenwerkingen die kunnen inspelen op de noden van het Babytheken-netwerk.