Een Babytheek-abonnement op je geboortelijst zetten? Dat kan bij Pakske!

Als toekomstige ouders gebruik je een geboortelijst om vrienden en familie te laten bijdragen aan je prille gezinsgeluk. Door je lijst te delen, kunnen zij hun steentje bijdragen. Door pakjes te kopen of centjes bij te leggen.

Traditioneel vs hoe het hoort te zijn

Een traditionele geboortelijst ligt bij één winkel. Bijgevolg dien je items te kiezen van die ene winkel. Maar eigenlijk had je graag de kinderwagen van die andere winkel gekocht. Wat als er een manier bestond om spullen én diensten om je lijst te zetten die je écht wil en écht kan gebruiken? Met dat idee werd de geboortelijst van Pakske geboren. Met een geboortelijst bij Pakske kan je eender wat, van eender waar toevoegen. Je bent volledig vrij en er zijn geen beperkingen. 

Wat kan ik dan allemaal toevoegen?

Bij Pakske kan je producten van eender welke shop toevoegen aan jouw geboortelijst. Zodat je volledig je zin kan doen. Maar evengoed kan je tweedehands spullen toevoegen. Familie en vrienden kunnen dan bijdragen voor die tweedehands spullen. Zo wint iedereen: jij hebt wat je écht wil én je kan het toch nog op je lijst zetten. Familie en vrienden kunnen hun steentje bijdragen aan items die écht van nut zijn.

Naast producten, kan je bij Pakske perfect diensten en gunsten toevoegen. Denk maar aan kraamkost, babysit en dus ook een abonnement op jullie plaatselijke Babytheek.

Een Babytheek-abonnement op je geboortelijst

In een Babytheek kan je babyspullen lenen. Het werkt zoals een bibliotheek maar dan met wippertjes, co-sleepers, draagzakken, flessenwarmers. Je kan er vanalles vinden voor het eerste levensjaar van je baby. Je kan de spullen maximaal 6 maanden lenen, dus een fijne aanvulling op wat je krijgt. Een Babytheek is een ecologisch en sociaal concept dat ook jonge ouders samenbrengt rond thema’s zoals wasbare luiers of draagzakken. Dankzij Pakske kan je een abonnement van een Babytheek ook op je geboortelijst zetten. Zo kunnen de mensen die je lief hebben, zoveel als ze zelf willen, bijdragen aan deze dit concept, die jou veel plezier zal brengen.

Het is perfect mogelijk om een abonnement op de dichtstbijzijnde Babytheek op je geboortelijst bij Pakske te zetten:

  1. Je vult een titel in – ga naar www.babytheek.be voor de dichtst bijzijnde Babytheek in jullie buurt. 
  2. Je kan een tekstje toevoegen
  3. Je uploadt het logo van die Babytheek. 
  4. Je kiest een totaalbedrag (misschien wil je de Babytheek ook wel wat steunen of een ander gezin een abonnement schenken) 


En klaar is kees!

Heel concreet:

Vul een titel in, bijvoorbeeld “Babytheek jaarabonnement”

Via “waar” kan je een Babytheek dichtbij jou vinden. Deze link plak je hier in dit veld.

In het veld “beschrijving” kan je vertellen wat je zo leuk vindt aan de Babytheek! Of nog wat meer uitleg schrijven.

Wij suggereren om als afbeelding het Babytheek-logo te uploaden. Je kan de correcte afbeelding downloaden van deze website.

Je mag zelf de prijs kiezen. Kijk zeker na hoeveel een jaarabonnement in jouw Babytheek kost. Je kan ook een hoger bedrag nemen om de Babytheek nog wat meer te steunen.

Hieronder zie je hoe het Babytheek-abonnement dan verschijnt in je geboortelijst! Iedereen die doneert kan zelf het bedrag kiezen.

Klaar om zelf je vrije geboortelijst aan te maken? We geven je nog snel enkele puntjes om je te overtuigen:

  • Volledig gratis voor ouders
  • Geen enkele beperking
  • Jij kiest wanneer je wat aankoopt
  • Extra korting en voordelen

Aan de slag met Pakske!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s