Growfunding

Dankzij de Growfundingactie slaagden we erin om 12.000 euro te verzamelen voor de opstart van de Babytheek. Dankuwel aan de 98 growfunders! Meer info over de opening volgt binnenkort.

Waarom hebben we jouw steun nodig?

Zonder duurzame babyspullen geen Babytheek! 12.000 euro is het bedrag dat we nodig hebben om de Babytheek op te starten, Elzenhof in te richten en kwaliteitsvolle materialen aan te kopen. Iedere bijdrage is belangrijk om elk gezin toegang te geven tot kwaliteitsvolle babyspullen, ook zij die het minder breed hebben of geen groot netwerk bezitten. Help de Babytheek geboren worden en steun onze Growfundingactie.

Wat doen we met de opbrengst van onze campagne?

  • We zorgen voor een aangename en gezellige ontmoetingsplek in het Elzenhof;
  • We kopen duurzame babyspullen;
  • We zorgen voor een toegankelijk uitleenplatform en duidelijke communicatie.

Met deze oproep willen we ook mensen aanspreken die geen kindje verwachten, maar het concept genegen zijn. Hoe meer uitleendiensten en theken hoe minder afval! Hoe meer mensen beseffen dat lenen of delen ook werkt, hoe minder nieuwe spullen we zullen nodig hebben in de toekomst. 

En wat nu?

Momenteel werken we volop aan de opstart van de Babytheek. In het voorjaar van 2018 gaan we open, meer informatie volgt binnenkort. Kan je niet wachten op de geboorte van de Babytheek? Volg dan zeker onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven.

 

Advertenties