Babytheek Oostende

Babytheek_Oostende_600pxBabytheek Oostende is een initiatief dat het duurzaam gebruik van kwalitatieve babyspullen mogelijk maakt. Jonge gezinnen kunnen op een betaalbare en ecologische manier het materiaal ontlenen dat ze nodig hebben voor hun baby. Dat is voordelig voor het klimaat én voor de portemonnee. Er hoeven minder spullen aangekocht, geproduceerd en vervoerd te worden. Je bespaart er bovendien ruimte mee en je kan producten makkelijk testen. De Babytheek is een concept van De Transformisten met ondersteuning van Vlaanderen Circulair.

Openingsuren
Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u (op afspraak).

Adres
Louisastraat 7
8400 Oostende

Contact
Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje naar info@babytheekoostende.be of bel ons op het nr. 059/25.53.04

Catalogus
Bekijk via deze link ons aanbod.

Reserveren kan pas als je officieel lid bent geworden.

In Babytheek Oostende zijn er drie verschillende uitleentermijnen:

  • Lange termijn (max 6 maanden)
  • Korte termijn (max 3 weken)
  • Test termijn (max 3 weken

babytheek-gebruiker-sam_0

Hoe word je lid?

  1. Creëer een account online via de online bibliotheek.
  2. Kies jouw spullen in onze catalogus (je kan tot zes stuks per keer uitlenen).
  3. Maak een afspraak en haal je reservatie op. Op dit moment betaal je eveneens cash of via overschrijving je lidgeld (20 euro) en de waarborg*. Dat kan telefonisch op 059/25.53.04 of via e-mail: info@babytheekoostende.be

* per ontleend item betaal je een waarborg. In de inventaris staat een te betalen bedrag: dit is de waarborg en niet het lidmaatschap! Dit bedrag krijg je bij het terugbrengen van het materiaal terug.

Partners
Babytheek Oostende is een samenwerking tussen CKG Kapoentje, De Luierhoek, 0.666, De Transformisten en de Gezinsbond met steun van Vlaanderen Circulair. De luierhoek stelt haar herbruikbare luiers via ons beschikbaar. Ouders kunnen herbruikbare luiers bestellen en/of een testpakket aanvragen.