Babytheek Lennik

Babytheek_Lennik_600pxOpeningsuren

Babytheek Lennik is open op deze momenten:
woensdagmiddag van 13u30 tot 16u30
donderdagavond van 16u30 tot 19u30
zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u

Adres

Hendrik Ghijselenstraat 9
1750 Lennik

Contact

Contact opnemen kan via communicatie@lennik.be
Je kunt Babytheek Lennik ook volgen op Facebook of op Instagram

Catalogus

Hier vind je de catalogus met de babyspullen van Babytheek Lennik 
Iedereen kan er kennismaken met het aanbod. Wie items wil reserveren en lenen, moet lid worden.

Hoe kun je lid worden? 

  • Creëer een online account
  • Lees het reglement
  • Kom langs in de Babytheek en betaal je abonnement € 30 (sociaal abonnement is mogelijk, contacteer hiervoor je maatschappelijk assistent). Op dat moment kan de Babytheek medewerker ook eventueel je klantenfiche vervolledigen (tel nr, adres…). Babytheek Lennik maakt ook een kopie van je ID kaart. 

Partners

Babytheek Lennik is een initiatief van de Gemeente Lennik en De Transformisten met steun van de Provincie Vlaams-Brabant. De Babytheek is verbonden aan het OCMW Lennik in samenwerking met het Huis van het Kind Pajottenland.

Oproep

Babytheek Lennik aanvaardt met plezier schenkingen van kwaliteitsvolle babyspullen. De Babytheek aanvaardt met plezier extra buggy’s, reisbedjes,… Tip: de Babytheek zal samenwerken met een tweedehandswinkel ‘Recykleer’ en daar kun je terecht met (niet-elektronisch) klein huishoudelijk gerief en kledij. Contactpersonen voor de inzameling van spullen zijn Jolanke Decrick, jolanke.decrick@ocmw.lennik.be, 02/454.84.94 of Katleen Carlier, katleen.carlier@ocmw.lennik.be, 02/454.84.90.