BLOG

Wat na de Growfunding?

Het is gebeurd! De eerste bibliotheek voor babyspullen komt eraan in Elzenhof Elsene. Na 3 maanden kunnen we met grote dankbaarheid zeggen dat we de kaap van 12.000 euro voor de Babytheek gehaald hebben. Met dank aan de 98 growfunders die onze growfundingactie gesteund hebben. 

babytheek_growfunding

En wat nu? De initiatiefnemers Netwerk Bewust Verbruiken en GC Elzenhof kruipen nu even achter de schermen om alles klaar te maken voor lancering van de Babytheek in het voorjaar van 2018. Een update mogen jullie binnenkort verwachten. Kan je niet wachten tot de lancering? Volg dan de geboorte van de Babytheek via onze Facebookpagina of www.babytheek.be. Was je één van de growfunders? Dan willen we jou via deze weg nog eens héél hartelijk bedanken voor de steun. Je kan binnenkort een mailtje verwachten met meer info over jouw reward.

Wat doen we met het ingezamelde geld?

Met het ingezamelde geld willen we in het voorjaar van 2018 de Babytheek lanceren in het gemeenschapscentrum Elzenhof in Brussel:

  • Meer dan de helft van het ingezamelde geld gebruiken we om kwalitatief goede babyspullenaan te kopen. Wat verstaan we daaronder? Spullen die lang meegaan, die eenvoudig proper gemaakt kunnen worden én die gemakkelijk gerepareerd kunnen worden.
  • Een deel van het geld gaat naar de inrichting van de Babytheek in het Elzenhof. We willen een mooie en fijne plek creëren waar je ook rustig even een kopje thee of koffie kan drinken en andere mensen kan ontmoeten.
  • We investeren in een website waarop we de beschikbare babyspullen kunnen tonen.

Wat kan je allemaal ontlenen in de Babytheek?

  • ​Langdurige uitleen (3 maanden, max 1x verlengbaar – dus max totaal 6 maanden uit te lenen): wippertje, badje met standaard, maxicosi, verkleinkussen,…
  • Korte uitleen (per week, max 2x verlengbaar – dus max totaal 3 weken uit te lenen)dit is voor vakanties, bezoek familie etc.: reisbedje, hoge kinderstoel, draagrugzak,…
  • Testpakketten: Pakketjes met verschillende merken van bepaalde items die mensen willen testen alvorens te kopen. Bv. flessen, draagdoeken,…

Kom vrijwilligen

Zin om vrijwilliger te zijn in de Babytheek? Geef een seintje aan sarah.vanriel@vgc.be.

 

Kan je niet wachten tot de lancering? Volg dan de geboorte van de Babytheek via onze Facebookpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s